Ga naar de inhoud

Loopbaancoaching

  • Is dit werk iets dat ik voor de rest van mijn leven wil doen?
  • Ik kan beter presteren, maar ik kan het niet kwijt in mijn werk. Wat zijn mijn optues?
  • Kan ik op mijn werk vragen mijn functie aan te passen?
  • Ik durf de stap niet te zetten. Wat moet ik nu?
  • Vriendinnen geven tegenstrijdig advies, ik raak er van in de war. Hoe weet ik zelf wat ik wil?
Loopbaanadvies Coaching

Tijdens de loopbaangesprekken is de aandacht gericht op jouw kwaliteiten. Ik bied je een luisterend oor en stel prikkelende vragen. Je krijgt verschillende oefeningen en (betrouwbare) vragenlijsten. Alles op maat toegespitst op jou en jouw vraag. Je krijgt een duidelijk beeld waar je kwaliteiten liggen, wat je wilt, en wat je volgende stap is. Ieder mens is anders en daarmee ook ieder traject.

Je krijgt jouw wensen, drijfveren en talenten helder.

De Loopbaangesprekken

Een gemiddeld loopbaancoaching traject bestaat uit 5 gesprekken van 1,5 uur. De gesprekken vinden op locatie plaats bij Het Coachhuis in Hoorn, of Alkmaar. Daarnaast kunnen we desgewenst videobellen, wandelen en tussendoor telefonisch contact hebben.

Het tarief is 135 euro per uur, inclusief 21% BTW. Voor online sessies geldt een gereduceerd tarief (115 euro). Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en duurt maximaal 45 minuten.  

Vraag je leidinggevende naar vergoeding van een loopbaantraject. Vaak willen werkgevers hiervoor wel betalen in het kader van vitaliteit, werkgeluk, duurzame inzetbaarheid en talentontwikkeling.

*Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? *Wat vind jij het meest belangrijk in werk? *Waar ben jij een kei in? *