Ga naar de inhoud

Over Miranda

Mensen begeleiden en mensen zien groeien: dat is waar ik blij van word. Ik vind het belangrijk ddat de begeleiding maatwerk is. Het gaat om waar jij staat, waar jij heen wilt, en wat jij nodig hebt.

Mijn achtergrond is in de Human Resource Development. Hierbij draait het om hoe mensen zich ontwikkelen en hoe je het leren het best faciliteert. Ik heb gewerkt als onderzoeker, ontwerper, en adviseur/coach en voornamelijk voor onderwijsinstanties en de semi-overheid.

Ik werkte vooral voor hele teams en afdelingen, maar zag de talenten en behoeften van de individuen. Ik ervaarde dat ik een grotere bijdrage bracht als ik mensen maatwerk advies en coaching gaf en dat dit mij energie gaf. Dit paste veel beter mij. Toen heb ik mij een jaar lang bijgeschoold tot loopbaancoach en veel extra ervaring opgedaan. Ik blijf mij nu continu ontwikkelen in verschillende theorieen en werkwijzen. Ik ben erg blij dat ik die stap toen heb gezet!

Mensen geven vaak terug dat de coaching voor rust en helderheid zorgt. Mijn kracht zit in luisteren, betrokkenheid, en analytisch en creatief denken. Ik help je graag alles op een rijtje te krijgen, tot nieuwe inzichten te komen zodat je zelf goed kunt beslissen wat je wilt. Ik heb ook ervaring met het coachen van neurodivergente mensen.

In mijn vrije tijd wandel ik veel, doe ik aan yoga en ga ik graag naar het museum of onderneem activiteiten met mijn gezin.

Ik werk graag met jou samen om jouw talenten en wensen in kaart te brengen. Neem je contact op?