Meteen naar de inhoud

Over Miranda

Mensen begeleiden en mensen zien groeien: dat is waar ik blij van word. Ik ben ervan overtuigd dat mensen de antwoorden al zelf binnen handbereik hebben en dat het mijn rol is deze boven water te krijgen. Ik richt mij op talenten en kansen en bedenk graag creatieve oplossingen.

In mijn eerdere carrière merkte ik dat er te weinig tijd en ruimte was voor individuele aandacht en maatwerk en ik miste ook diversiteit en uitdaging. Daarom ben ik mij verder gaan specialiseren in Loopbaancoaching. Ik vind het fantastisch weer direct met mensen aan de slag te zijn en mijzelf uit te dagen steeds verder te ontwikkelen. Mijn ervaring in de Human Resource Development neem ik in de Loopbaancoaching mee.

De stap naar Loopbaancoaching voelt goed. Ik haal voldoening uit mijn werk omdat ik zie dat ik mensen steun in hun ontwikkeling. Ik heb ook de stap gezet voor mijzelf te beginnen. Bij het maken van deze beslissing merkte ik verschillende belemmerende overtuigingen bij mijzelf.

Door te doen, kleine stappen te zetten en steeds te ervaren hoe goed het past, blijf ik vooruitgang boeken. Daar krijg ik er enorm veel energie voor terug. Hoe gaaf is dat? Dat wil ik ook graag voor mijn cliënten.

Samen onderzoeken waar zij blij van worden, waar de kracht en energie zit, waar kansen liggen en dan zonder twijfel gaan voor een loopbaan die bij ze past.

Ik werk graag met jou samen om jouw talenten en wensen in kaart te brengen. Neem je contact met me op?