Ga naar de inhoud

Studie kiezen

Je wilt een opleiding kiezen, maar je hebt geen idee. Hoe zou je dit moeten weten? Je kijkt om je heen wat anderen doen. Je hoort welke keuzes anderen maken. Sommige vrienden weten heel goed wat ze willen. Je hoort van alles, iedereen geeft tips. Er is zoveel keuze. En je wilt zo graag de juiste keuze maken. Maar hoe?

Studiekeuze coaching zorgt voor:

  • Dat je zelf onderzoekt
  • Wat jij zelf wilt
  • Duidelijkheid waar jouw talenten liggen
  • Instrumenten ter begeleiding
  • Overzicht in de mogelijkheden
  • Rust in je hoofd

Een studiekeuzetraject is altijd maatwerk. De één staat aan het startpunt van het proces en weet niet waar te beginnen, de ander wil mogelijk alleen begeleiding bij het laatste stukje. Mijn Spoor werkt met een uurtarief van 135 euro, inclusief 21% BTW.

Coaching
Gemiddeld duurt een traject 5 gesprekken van één uur. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Talentontwikkeling (TMA)
Met de Talenten Motivatie Analyse (TMA) krijg je een helder overzicht van je drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. Dit is een vragenlijst met 312 vragen waarvan het invullen één uur duurt. Je kunt met de TMA ook onderzoeken welke beroep (welke opleiding) het beste bij jou aansluit als je bijvoorbeeld twijfelt tussen een aantal studies. De kosten van deze analyse plus het begeleidende gesprek kost 550 euro (exclusief 21% BTW).

Onderzoeken opties
Je wilt je natuurlijk goed orienteren op de verschillende opleidingen. Wat is er allemaal? Vergeet ik niet iets? Verschillende websites en verschillende instrumenten zorgen voor overzicht en helderheid.
Dit zorgt ervoor dat je aan het einde van het traject een helder beeld hebt over jezelf, je wensen, mogelijkheden en talenten. Hierdoor kun jij met een gerust hart de knoop doorhakken en voor een studie kiezen.

Mail nu voor een afspraak voor het geheel vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.