Meteen naar de inhoud

Werkgever

Je wilt als werkgever investeren in je mensen, in hun talenten. Je voelt je betrokken bij hoe ze zich voelen en hoe ze functioneren, op het werk en privé. Je biedt mensen een fijne plek om te werken. Je biedt ze ruimte en mogelijkheden zich verder te ontwikkelen. Bij een loopbaancoach kunnen medewerkers onderzoeken waar ze goed in zijn, wat ze graag willen, en waar ze naartoe willen ontwikkelen. Je krijgt er gemotiveerde mensen voor terug. Medewerkers blijven bij een organisatie als ze zichzelf veilig voelen, zichzelf kunnen zijn en zich verder kunnen ontwikkelen.

Loopbaancoaching draagt bij aan:

  • Personeelsbehoud
  • Vitaliteit
  • Werkgeluk
  • Minder stressklachten
  • Betere prestaties
  • Talentontwikkeling

Mijn Spoor Loopbaancoaching biedt onderstaande diensten aan. Neem gerust contact op als je vragen hebt of meer informatie wilt.

Loopbaancoaching
Uitgangspunt is dat alles maatwerk is en dat de medewerker -met diens persoonlijke situatie en behoeften- centraal staat. Zodra er sprake is van een match met de persoon en de loopbaanvraag, gaat het traject van start. De vorm en duur van de coaching varieert per persoon. Gemiddeld duurt een traject 5 á 6 gesprekken van anderhalf uur. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Talentontwikkeling (TMA)
Als een medewerker inzicht wil krijgen in diens talenten, kun je terecht bij Mijn Spoor Loopbaancoaching. Met de Talenten Motivatie Analyse (TMA) krijg je een helder overzicht van je drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. Het is ook mogelijk verdere (feedback)analyses uit te voeren. De kosten van deze analyse plus het begeleidende gesprek kost 550 euro (exclusief 21% BTW).

Persoonlijke coaching
Als er behoefte is aan tijdelijk positieve ondersteuning. Iemand aan wie je zaken kunt voorleggen, iemand die kan spiegelen of even met je mee kan denken.

Arbeidsmarkt mogelijkheden
Als je je wilt orienteren op ander werk, is het handig te weten wat de mogelijkheden zijn. Hoe ziet de arbeidsmarkt eruit? Welke functies komen overeen met de huidige functie? Bij welke andere beroepen komen mijn competenties goed van pas? Wat zijn kansberoepen? Waar kan ik snel instromen?

Opleidingsadvies
Soms rolt er uit een coaching traject een specifieke ontwikkel- of opleidingsvraag. Mijn Spoor biedt hierin advies vanuit de Human Resource Development (of Opleidingskunde). Zo kan er onderzoek worden gedaan naar de benodigde competenties voor een gewenste toekomstige functie, een passende leersituatie worden gezocht of ontwikkeld. Op deze manier krijgt de medewerker concrete handvatten om gericht te werken aan diens ontwikkeling.

Mijn Spoor werkt met een uurtarief van 135 euro, exclusief BTW.