Meteen naar de inhoud

Werkgever

Je wilt als werkgever investeren in je mensen, in hun talenten. Je voelt je betrokken bij hoe ze zich voelen en hoe ze functioneren, op het werk en privé. Je biedt mensen een fijne plek om te werken. Je biedt ze ruimte en mogelijkheden zich verder te ontwikkelen. Bij een loopbaancoach kunnen medewerkers onderzoeken waar ze goed in zijn, wat ze graag willen, en waar ze naartoe willen ontwikkelen. Je krijgt er gemotiveerde mensen voor terug. Medewerkers blijven bij een organisatie als ze zichzelf veilig voelen, zichzelf kunnen zijn en zich verder kunnen ontwikkelen.

Loopbaancoaching draagt bij aan:

  • Personeelsbehoud
  • Vitaliteit
  • Werkgeluk
  • Minder stressklachten
  • Betere prestaties
  • Talentontwikkeling

Mijn Spoor Loopbaancoaching biedt onderstaande diensten aan. Neem gerust contact op als je vragen hebt of meer informatie wilt.

Loopbaancoaching
Uitgangspunt is dat alles maatwerk is en dat de medewerker -met diens persoonlijke situatie en behoeften- centraal staat. Zodra er sprake is van een match met de persoon en de loopbaanvraag, gaat het traject van start. De vorm en duur van de coaching varieert per persoon. Gemiddeld duurt een traject 5 á 6 gesprekken van anderhalf uur. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Outplacement
Voor outplacement trajecten kun je terecht bij Mijn Spoor Loopbaancoaching. De vorm en duur van de coaching varieert per persoon, dus je ontvangt een offerte passend bij de medewerker, diens situatie en behoeften. Voor de betaling kan de transitievergoeding worden ingezet. Je hebt recht op compensatie van de transitievergoeding als de arbeidsovereenkomst na 104 weken ziekte van je medewerker is stopgezet.

Assessments
De assessments vallen binnen de coaching trajecten en bieden de medewerker meer zicht op de eigen kwaliteiten en drijfveren. De medewerker kan hierdoor veel gerichter werken aan diens loopbaan(ontwikkeling). De medewerker en diens ontwikkeling staan centraal en het is daarom aan hen om de resultaten wel of niet te delen met de werkgever. 

Opleidingsadvies
Soms rolt er uit een coaching traject een specifieke ontwikkel- of opleidingsvraag. Mijn Spoor biedt hierin advies vanuit de Human Resource Development (of Opleidingskunde). Zo kan er onderzoek worden gedaan naar de benodigde competenties voor een gewenste toekomstige functie, een passende leersituatie worden gezocht of ontwikkeld. Op deze manier krijgt de medewerker concrete handvatten om gericht te werken aan diens ontwikkeling.

Mijn Spoor werkt met een uurtarief van 135 euro, exclusief BTW.